Wij zijn ervan overtuigt dat plantaardige voeding iedereen blij en gezond kan maken.

“Samen (h)eerlijk genieten van vegan voedsel”

Onze missie is dat wij plantaardige voeding zo simpel en gezellig mogelijk maken.  Door te proeven, ontdekken en ervaren, leer je op een uitnodigende manier kennis maken met de veganistische keuken. Inspireer anderen met je kookkunsten en maak een grote impact met een kleine moeite. Laat je smaakpupillen dansen en haal je lach tevoorschijn. Geniet van alle kleuren, geuren en texturen die plant-based met zich meebrengt en word een happy vegan. 

Om dit te bereiken maakt ons team programma’s, schrijven wij artikelen en delen wij recepten. Met onze boeken, website, coaching en community willen wij de wereld een stukje mooier maken. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten en diensten om mensen te bereiken en inspireren. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een gezondere en groenere maatschappij. Een maatschappij vol inspiratie, overvloed en geluk!

 

De kracht van Happy Vegan

Welkom bij Happy Vegan! Happy vegan is een platform voor mensen zoals jou, die op een leuke en gezellige wijze kennis willen maken met de plantaardige keuken. 

Je hoeft niet 100% vegan te zijn om een positief verschil te maken. Voor ons is elke groene maaltijd een waardevolle stap die gevierd mag worden, en dat elke dag weer. Iedere stap in de goede richting is een stap in de goede richting. Het zijn deze kleine veranderingen die uiteindelijk het grote verschil zullen maken.  

Leren door te inspireren Wij willen mensen vooral laten zie hoe leuk, lekker en gezond vegan eten eigenlijk is. Laat je verrassen en inspireren door de talloze smaken, kleuren en geuren van de zonnekeuken. Laat deze soul foods je inspireren en kom in aanraking met alle ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

Iedereen kan op een gezonde manier veganistisch leven. Plantaardig eten hoeft niet lastig te zijn. De natuur heeft namelijk alles al voor je uitgestippeld.  Wanneer je natuurlijk, onbewerkt en vitaal voedsel eet, zal je lichaam je daarvoor bedanken. Je krijgt meer energie, voelt je lichter en zit beter in je vel. Eenvoudig toch?

Wij hebben alles al voor je uitgestippeld Je vind bij ons de lekkerste plantaardige recepten en weekmenu’s. Voor elke kok en keuken. Een dieet waar je de rijkdom van de natuur voelt dansen op je smaakpapillen. Waar je zorgeloos mag proeven en ontdekken zonder jezelf tekort te doen.