Deze frisse couscous salade neem je makkelijk mee naar je werk als lunch! De salade blijft tot drie dagen goed in de koelkast. Couscous zorgt ervoor dat het een lekker vullend gerechtje is
Breng water aan de kook.
Doe de twee kopjes couscous in een pan of kom met platte onderkant.
Als het water heeft gekookt, voeg je dit toe aan de couscous zodat deze net niet onder water staat. De laag couscous en water zijn dus ongeveer gelijk.
Laat het water in de couscous trekken.
Ondertussen verwijder je de korianderblaadjes van de steeltjes en snijd je deze fijn.
Roer de couscous door met een vork. Na het te hebben doorgeroerd, kun je de koriander erdoorheen mixen.
Snijd ook de walnoten. Hoe fijn je deze snijd is afhankelijk van je eigen smaak en voorkeur.
Voeg de walnoten en rozijnen toe aan de couscous.
Pers het sap van een halve limoen boven je couscous salade en roer deze nog eens goed door.
Eetsmakelijk!
TIP: Als extra vulling kun je tomaten toevoegen aan dit recept! Verwijder het hart, zodat je salade niet te vochtig wordt.
Couscous salade met koriander, walnoot en rozijn , een Recept van HappyVegan.nl