Super lekker en super makkelijk
Verwarm de oven voor op 350. Kook het water met zout envoeg de bloem toe en meng met het geheel met een houten lepel of rubberen spatel tot er dikke deegbal wordt.
Doe het deeg in een grote kom met klemmen
Blijf roeren tot het mengels niet meer stoomt. Peddel tot het deeg niet meer stomen
Wissel JUST Egg en veganistische boter af tijdens het mengen.
Eenmaal glad, doe het mengsel in een spuitzak en maak kleine rondjes die niet groter dan een munt en verdeel ze gelijkmatig op een bakplaat.
Bak ze in de oven voor 8 - 12 minuten. Check pas nadat er 8 minuten voorbij zijn om inzakken te voorkomen.
Laat langzaam afkoelen
Verhit citroensap met het eerste deel van 175 gr suiker een pan tot de suiker is opgelost.
Meng in een aparte kome het tweede suiker (175 g) met JUST Egg of een andere eivervanger, samen met de maïszetmeel en klop dit tot een gladde massa.
Besprenkel de helft van het hete citroensap in het eimengsel en meng door elkaar Voeg het eimengsel terug in de pan met citroensap
Klop alles op middelhoog vuur tot de vloeistof dikker wordt.
Laat het een volle minuut koken voordat je ze van het vuur haalt.
Zeef de curd uit de pan of kom, dek af en koel af.
Doe het in een spuitzak en steek het mengels in het bladerdeel van de soesjes
Just Egg Liguid - Meer informatie over dit product vind je hier.
Vegan soesjes , een Recept van HappyVegan.nl