Deze mousse van framboos ziet er vrolijk uit en wij beloven je één ding: je lichaam wordt er blij van. Frambozen zijn namelijk een van de gezondste vruchten op aarde.
Doe de frambozen in een keukenmachine en pureer ze tot een glad mengsel.
TIP: Houd een framboosje of twee apart als garnering!
Voeg de helft van de agavesiroop toe en mix nog even door.
Klop de room met de andere helft van de siroop luchtig op.
Roer de helft van de frambozenpuree voorzichtig door de opgeklopte room en doe dit mengsel in het glaasje of kommetje waarin je het wilt serveren.
Leg hier voorzichtig de overgebleven frambozenpuree op en zet je mousse in de koelkast.
Laat minimaal twee uur opstijven. Je kunt de mousse direct serveren als je deze na twee uur (of een nachtje, it's up to you) uit de koelkast haalt.
Garneer eventueel met de frambozen die je apart hebt gehouden :)
TIP: Ook lekker met een blaadje verse munt!
Mousse van framboos: snel en eenvoudig! , een Recept van HappyVegan.nl