Deze appelcrumble met rabarber is de perfecte combinatie van zoet en zuur. Ideaal om op voorhand te maken!
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Als je geen gesneden rabarber hebt gekocht, snijd je deze in stukken (duimgrootte).
Snijd ook de appels in stukjes ter grootte van je duim.
Doe de gesneden rabarber en appel in een pan en voeg de kokossuiker en vanille toe.
Laat op een lage temperatuur voor 20 minuten sudderen.
Doe ondertussen de havermout en amandelen in een keukenmachine en mix deze tot er een mooie crubmle van middelgrote kruimels ontstaat.
Doe je crumble in een kom en mix deze (met de hand) met de kokosolie.
Als je fruitmengsel klaar is met sudderen, vul je hiermee 8 potjes of cakevormpjes.
Leg op ieder taartje een mooi laagje kruimel mix.
Als de oven is voorverwarmd, kunnen je appelcakejes erin!
Verwarm voor ongeveer 30 minuten. De appelcrumbles zijn goed als je de crumble op de bovenkant zachtjes ziet borrelen.
Even laten afkoelen, en smullen maar! Of bewaar de crumbles in de koelkast tot wel vijf dagen.
Appelcrumble met havermout en rabarber , een Recept van HappyVegan.nl