Een heerlijke romige Vegan Cheesecake zonder het gebruik van een oven
1. Bekleed de onderkant helemaal van onder naar boven en zijkanten van een ronde 18x8 cm.
2. Pulseer in de kom van je keukenmachine alle ingrediënten voor de korst, totdat deze beginnen samen te komen. Afhankelijk van je keukenmachine duurt dit 1-3 minuten. *
Druk er een beetje van samen - het zou gemakkelijk aan elkaar moeten plakken.**
3. Druk dit stevig op de onderkant van de gevoerde pan. Druk deze naar beneden, zodat het wordt samengeperst. Plaats de pan vervolgens in de vriezer terwijl u de vulling voorbereidt.
1. Pak een snelle blender en zorg ervoor dat deze groot genoeg is voor alle ingrediënten.
2. Voeg alle ingrediënten voor de vulling toe, in de vermelde volgorde, en meng gedurende ongeveer 30-60 seconden, afhankelijk van je blender, tot het helemaal glad is en geen klonten meer heeft.
3. Giet de vulling over de korst en leg de gehele cheesecake 9-12 uur in de vriezer of tot de vulling bevroren is. ***
Top de cheescake met blauwe bessen en je bent klaar om te serveren.
* Je kunt ook een snelle blender gebruiken. Verwerk het ongeveer 20 seconden op hoge snelheid totdat er geen grote brokken meer overblijven. Het ziet er misschien erg droog uit, maar als je het eenmaal knijpt, komt het samen.
**Als deze iets kleiner is, kun je de restvulling in een klein dessertglas / kom gieten) met een stuk folie of plasticfolie.
***Afhankelijk van je vriezer kan je deze mogelijk rechtstreeks uit de vriezer snijden. Zo niet, dan moet u het misschien 20 minuten op kamertemperatuur laten zitten.
Vegan No- bake Cheesecake , een Recept van HappyVegan.nl