Zelf een gezonde snack maken doe je met deze boerenkool chips
Zet de oven op 170 graden
leg bakpapier op een bakplaat
Scheur of breek de de boerenkool in hapklare stukjes en doe ze in een een grote mengkom.
Sprenkel de avocado-olie over de bovenkant van de boerenkoolstukjes en schep ze om totdat de avocado-olie gelijkmatig is verdeeld, indien nodig met je handen.
Strooi de voedingsgist en himalayazout over de bovenkant van de boerenkoolstukjes en schep opnieuw door tot alles gelijkmatig verdeeld is. Proef en pas de smaak aan uw voorkeur aan.
Verdeel de gekruide boerenkoolstukjes gelijkmatig over het bereide bakplaat en bak ongeveer 6-8 minuten.
Haal hem uit de oven en draai de boerenkoolstukjes om en bak ze vervolgens nog eens 6-8 minuten, zorg ervoor dat je ze niet te gaar maakt of verbrandt. De boerenkoolstukjes zouden halverwege in omvang moeten zijn geslonken.
Laat het geheel afkoelen en klaar!!
boerenkool chips met een kazige smaak , een Recept van HappyVegan.nl