Vegan Thaise Salade

Vegans, die eten toch alleen maar salades?
Klopt, en dit is er een van, heerlijk! Voedzaam, gevarieerd, kleurrijk, lekker anders! Toch geen salade fan, bekijk al onze andere super voedzame recepten (jij en ik weten wel beter)
  • Vegan Lunch
  • 1
  • 23g koolhydraten
23g Voeg toe aan verzameling
Voeg toe aan favorieten

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Ingrediënten

Dressing

  • 2 el pindakaas
  • 1 el citroensap
  • 1 el agave siroop
  • 1 el soya saus
  • 1 el water
  • 1 tl knoflookpoeder

Salade

  • 150 gram romaine sla
  • 60 gram rode kool in reepjes gesneden
  • 1 wortel in reepjes gesneden
  • 0.25 paprika in reepjes gesneden
  • 0.25 mango in reepjes gesneden
  • 2 el pinda's gehakt
  • 1 el koriander gehakt

noodles

  • 100 gram rijst noodles je kunt ook andere noodles gebruiken natuurlijk

Instructies

  • Kook of stoom de noodles volgens de verpakking
  • Voor de dressing alle ingrediënten door elkaar mixen in bakje.
  • Snij alle ingrediënten voor de salade en doe deze in je salade bak.
  • Mix de dressing met de noodles 
  • Doe de salade en de noodles bij elkaar om direct te smullen!
  • Je kunt de dressing met noodles en salade apart ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren.
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Vegan Thaise Salade
Hoeveelheid per portie
Calories 125 Calories from Fat 18
% Dagelijkse Hoeveelheid*
Fat 2g3%
Carbohydrates 23g8%
Protein 4g8%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

 

0 van 0 stemmen
Afdrukken

Vegan Thaise Salade

Vegans, die eten toch alleen maar salades?

Klopt, en dit is er een van, heerlijk! Voedzaam, gevarieerd, kleurrijk, lekker anders! Toch geen salade fan, bekijk al onze andere super voedzame recepten (jij en ik weten wel beter)

Gang Bijgerecht, Diner, lunch, Salad, Salade
Keuken Aziatisch, Aziatische keuken, Thais
Trefwoord noodles, salade
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 1
calorieën 125 kcal

Ingrediënten

Dressing

  • 2 el pindakaas
  • 1 el citroensap
  • 1 el agave siroop
  • 1 el soya saus
  • 1 el water
  • 1 tl knoflookpoeder

Salade

  • 150 gram romaine sla
  • 60 gram rode kool in reepjes gesneden
  • 1 wortel in reepjes gesneden
  • 0.25 paprika in reepjes gesneden
  • 0.25 mango in reepjes gesneden
  • 2 el pinda's gehakt
  • 1 el koriander gehakt

noodles

  • 100 gram rijst noodles je kunt ook andere noodles gebruiken natuurlijk

Instructies

  1. Kook of stoom de noodles volgens de verpakking

  2. Voor de dressing alle ingrediënten door elkaar mixen in bakje.

  3. Snij alle ingrediënten voor de salade en doe deze in je salade bak.

  4. Mix de dressing met de noodles 

  5. Doe de salade en de noodles bij elkaar om direct te smullen!

  6. Je kunt de dressing met noodles en salade apart ongeveer 3 dagen in de koelkast bewaren.

Happy Vegan

Rate dit recept

Bedankt voor je rating!

Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.

Geef een reactie