Metal vs Vegan Lifestyle? Het is de beste combinatie voor Pad tai!

  • Vegan Diner
heavy metal vegan chef
Voeg toe aan favorieten
Voedingswaarden
Tips

Ontmoet de kok die Vegan een Metal twist geeft! Youtube- sensatie Brian Manowitz laat zien dat dit de beste combinatie is. Zowel in de boven als in de onderwereld. Durf jij het aan?

Brian: “THE BLACK METAL” chef

Ergens in Orlando, Florida vindt je een de wereld van chef en Metal muzikant en entertainer Brian Manowitz, naast zijn kandelaren, schedels en zwart getinte meubels. Ben je klaar om een Vegan recept te bereiden?
Als sinds 2011 maakt Brian verschillende Vegan gerechten in Metal style en heeft een goede wereldwijde carrière, een aantal kookboeken en zelfs een album op zijn naam staan.

Waar komt het idee vandaag?

Beide passies voor Vegan en Black metal ontdekte hij tijdens zijn studie op de universiteit. In het begin was hij er doodsbang voor. Vegan worden? Dat kan ik toch niet aan? Tot hij dacht: “Waar ben ik eigenlijk bang voor?” Hij probeerde het een maand lang uit en sindsdien is hij al vele jaren Vegan. Hij bracht de volgende 10 jaar door met optredens in industriële en black Metal bands, voordat hij ook maar dacht aan het maken van een kookshow.

Elke video die hij maakt wordt ondersteund met eigen gemaakte instructie nummer die je door het recept neemt.
Na de eerste video was de wereld volledig over de kop gegaan. En niet alleen bij metal fans. In 2011 was YouTube niet nieuw, maar het was het begin van een tijdperk waarin excentrieke videomakers een thuis konden vinden.

“Het was een ‘WTF-factor’ die mensen aantrok, maar hopelijk blijven ze in de buurt. ik ben zeker gepassioneerd door veganistisch eten en ik ben gepassioneerd door de metal.”

Brian

Metal en Vegan. Al jarenlang de perfecte combinatie:

De vegan black metal Chef heeft de plantaardige beweging door de jaren heen behoorlijk zien opkomen. Veel mensen weten niet dat de wereld van metal een lange geschiedenis heeft van dierenrechtenactivisten. Ook steeds meer muzikanten sluiten zich hierbij aan. Sam Carter van Architects noemde de Vegan lifestyle “De enige optie”

De woorden die veel mensen bij metal muziek in hun hoofd krijgen zijn vooral: Satanisch, heidens met thema’s zoals pijn, oorlog en alles wat te maken heeft met de negatieve kant van de mens. Je maakt niet meteen de link met mensen die een liefde hebben voor kippen, koeien en biggetjes. Maar daar wordt vaak de vergissing gemaakt.

Metal laat de negatieve kanten zien en kaart deze aan. Want de manier hoe wij met ons voedsel omgaan, is slecht voor zowel onszelf als voor de wereld en de dieren.

Waarom zijn mensen nu zo bezig met Vegan?

Brian denkt dat dit komt doordat de bewustwording veel groter is geworden. We zien en horen steeds meer het echte verhaal over de intensieve veehouderij en de impact op de wereld. Mensen willen er wat aan doen. En vegan eten helpt daarbij.

Meer recepten met een Halloween touch?

Naast dit te gekke recept zijn er nog meer lekkere recepten die kunt maken met de herfstige seizoensingrediënten.
Ga aan de slag met de Vegan Walnotenkaas. Of start met het maken van je eigen Herfstcake vol van smaak! En laten we ook zeker niet de mooie pompoen spagetti vergeten. Zo geef je je gerecht een heerlijke herfsttwist!

Bekijk hier het geweldige vegan Pad Tai recept. Black metal style!!

Pad Tai is is een populair eenbordsgerecht van drooggebakken rijstnoedels. Het wordt veel verkocht in lokale restaurants of tentjes. Maar deze Pad Tai heeft wel een heel interessant extraatje.

https://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg
Ymke

Dit recept heeft nog geen rating. Deel jij als eerste jouw mening? Vertel aan andere bezoekers hoe smakelijk jij dit recept vindt.

Geef een reactie