Vegan Lunch
- LinkAubergine toast met vegan hüttenkäse en granaatappel
Granaatappel is super gezond en makkelijk te verwerken in je maaltijden. Wat dacht je van deze aubergine toast met vegan hüttenkase en graanaatappelpitjes?
0 - LinkZeewiersalade: wakame, nori, kombu, hijiki en avocado
Deze Zeewiersalade bevat meer eiwitten dan rood vlees en meer calcium dan melk, maar dat is nog niet alles! Lees hier alles over zeewier.
0 - LinkFrisse Erwten Hummus met dragon
Houd jij ook zo van Hummus? Wij ook! En vooral voor zelfgemaakte hummus kun je ons ’s nachts wakker maken. Je kunt er eindeloos mee variëren!
0 - LinkWitlof wraps met veganistisch gehakt
Witlof bevat weinig calorieën, zit boordevol goede mineralen en bevordert een goede spijsvertering. Hoe je de groente bereid? Probeer nu!
0 - LinkGegrilde groene asperges met amandel
Groene asperges en noten, perfect voor een gezonde en vullende lunch! Wist je dat we midden in het aspergeseizoen zitten?
0 - LinkSnel recept om zelf vegan spekjes te maken
Maak zelf je vegan spekjes, wij gebruiken tofu en de juiste kruiden voor knapperige vegan spekreepjes. Gezonder dan uit de winkel!
15 - LinkHerfstige Pompoensoep met winterpeen en komijn
Wist je dat pompoensoep tjokvol zit met gezonde voedingsstoffen die ook nog eens zorgen voor een vol gevoel? Perfect voor je veganistische levensstijl!
1 - LinkFrisse couscous salade met koriander, walnoot en rozijn
Couscous salade, maar dan anders! Deze frisse salade met koriander, walnoot en rozijn neem je gemakkelijk mee naar je werk als lunch.
0 - LinkVegan healthy fluffy pannenkoek van banaan
Wat is lekkerder dan een versgebakken pannenkoekje op de zondagmorgen? Inderdaad, een versgebakken vegan pannenkoek op de zondagmorgen!
15 - LinkVeganistisch bananenbrood (YUM)
Je hebt nog wat bananen (bijna bruin) liggen en weet niet wat je ermee moet… Weggooien is zonde! Een veganistisch bananenbrood dé oplossing!
4
Niet iedereen heeft de tijd om uitgebreid te koken of om ingewikkelde recepten te volgen. Met deze lunchrecepten kook je gezond, bespaar je tijd en leer je de plantaardige keuken beter kennen. Experimenteer er op los, ontdek nieuwe smaken, ruik die aroma’s en last but not least, geniet. Eet smakelijk!